Personvern- og cookieserklæring

la Danse eier nettstedet ladanse.no. Alt innhold som publiseres på våre nettsider tilhører oss. Republisering er ikke lov med mindre det er gitt skriftlig tillatelse til dette. Ved å bruke våre nettsider, samtykker du til behandling av personopplysninger i henhold til denne erklæring.

1. Hva er personvern?

Personvern er retten til å bestemme over personopplysninger om en selv. Med personopplysninger menes alle opplysninger og vurderinger som kan knyttes til deg som enkeltperson. Med behandling av personopplysninger mener man enhver bruk av personopplysninger, som for eksempel innsamling, registrering, sammenstilling, lagring og utlevering eller en kombinasjon av slike bruksmåter.

2. Samtykke

la Danse ønsker å gi deg den beste kjøpsopplevelsen. Vi behandler personopplysninger i samsvar med personopplysningsloven.  Ved samtykke til vår personvernerklæring aksepterer jeg at la Danse a kan:

  • Lagre mine personopplysninger, og kjøpshistorikk (for eksempel kassekvittering, kuponger og gavekort). Disse vil ikke bli brukt til markedsføring.
  • Benytte og sammenstille personopplysninger til formidling av tilbud og annen informasjon gjennom sosiale medier og andre digitale kommunikasjonsnettverk. Eksempler på dette kan være Facebook og Instagram.
  • Anonymisere opplysninger og bruke opplysninger som ikke kan knyttes til meg til andre formål.

Jeg kan når som helst trekke tilbake mitt samtykke ved å kontakte la Danse, se kontaktinfo nederst.

Daglig leder har ansvaret for la Danse sin behandling av personopplysninger knyttet til markedsføring, analyse og personalisering.

3. Formålet med å samle inn personopplysninger.

Vi samler enkelte personopplysninger for å kunne tilby kunder og følgere gode tilbud og nyheter, basert på tidligere kjøp, gi tilpasset kommunikasjon, og å bygge generell kunnskap om kjøpstrender.

Behandlingen av opplysningene om deg bygger på samtykket du har gitt og blir behandlet i henhold til personopplysningsloven, EUs forordning for personvern, bokføringsloven og eventuelle andre relevante lover.

Etter personopplysningsloven har la Danse (v/ daglig leder) rollen som behandlingsansvarlig. Utleveres opplysninger om deg til la Danse sine tjenesteleverandører, vil tjenesteleverandøren være databehandler for disse opplysningene.

4. Hvilke opplysninger samles inn

For å gjennomføre et kjøp på ladanse.no trenger vi navn, adresse, mobilnummer og e-post. Når du handler i vår nettbutikk lagrer vi i tillegg informasjon om handelen som beløp, produkter, dato/tidspunkt, hvor kjøpet er gjort, ip-adresse og om eventuelle kuponger eller gavekort er benyttet.

Din respons på tilpassede kuponger, e-post og SMS utsendelser og innlogget aktivitet på nett kan bli lagret.

Nettbutikken lagrer informasjonskapsler (cookies).

  1. Cookies og webanalyse

la Danse benytter seg av cookies, også kalt informasjonskapsler, på våre nettsider. Cookies er en datafil som lagres på enheten du surfer fra. la Danse bruker blant annet cookies for å analysere bruken av våre nettsider samt til markedsføringstiltak ved eksempelvis nedlastning av materiale fra vår nettside.

Ved å bruke våre nettsider samtykker du til vår bruk av cookies. Du kan imidlertid i din nettleser blokkere og slette cookies. Hvis du ønsker mer informasjon om hvordan du kan blokkere og tillate bruken av informasjonskapsler i din nettleser kan du lese mer på nettvett.no sine nettsider.

Vennligst vær oppmerksom på at ved å stenge for bruk av cookies vil du kunne oppleve at våre nettsider ikke fungerer optimalt.

6.    Hvordan bruker la Danse dine opplysninger

la Danse og våre tjenesteleverandører kan bruke opplysningene du selv har registrert, og opplysninger som oppstår gjennom kjøp i vår nettbutikk, for at disse skal kunne oppfylle sine avtaler med deg.

Opplysningene som blir samlet inn på våre nettsider vil i utgangspunktet bli brukt til å levere bestilte varer. Dette er nødvendig for å kunne sende din bestilling til riktig leveringsadresse, holde deg oppdatert med ordrebevegelsene samt kontakte deg dersom det skulle være behov i henhold til dine ordre.

Opplysningene kan også bli brukt til markedsføringstiltak som for eksempel informasjon om våre produkter samt annen direkte/indirekte markedsføring. Videre vil også innsamlede opplysninger kunne bli brukt til statistikk samt drift, vedlikehold og forbedring av våre nettsider.

la Danse og våre tjenesteleverandører bruker opplysningene for å gi deg tilbud og kommunikasjon i tråd med de samtykker du har gitt. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt, og vi vil da slette de opplysninger som ble lagret i tilknytning til det aktuelle samtykket.

Vi er pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering. Detaljert kjøpshistorikk oppbevares inntil i fem år etter krav i bokføringsloven. Detaljerte kjøpsopplysninger anonymiseres.Vi oppbevarer også IP-adressen som er benyttet ved bestilling av sikkerhetshensyn. la Danse har ikke ansvar for innhold eller behandling av personopplysninger på eksterne nettsider.

7.  Hvem deler la Danse opplysninger med (utlevering)

Personopplysninger kan deles med la Danse sine tjenesteleverandører. Eksempler er utvikling av digitale tjenester hos Kult Byrå. Etter personopplysningsloven kalles slik deling for utlevering. Da er la Danse sin tjenesteleverandør behandlingsansvarlig, og kan behandle opplysningene dine ut fra samtykkene du har gitt.

la Danse kan i visse tilfeller, regulert av lovverk, også levere opplysninger til myndighetene.

8. Hvem behandler dine opplysninger (databehandlere)

Flere selskaper bidrar i å behandle dine opplysninger. Etter personopplysningsloven er slike selskaper databehandlere og behandler opplysninger etter instruksjoner gitt av la Danse i henhold til databehandleravtaler med la Danse.

Følgende selskap er sentrale når dine opplysninger behandles:

  • Kult Byrå – teknisk bistand med nettbutikk
  • Uniweb – vår webhost som lagrer nettbutikk, databaser og alle opplysninger og informasjon knyttet til ladanse.no.
  • Klarna for fakturabetaling, Vipps, Visa- og Mastercard transaksjoner
  • Facebook for annonsering
  • Google Analytics for annonsering
  • Bring for levering av varer

10.  Sikkerhet

ladanse.no benytter SSL-sertifikat (for HTTPS). Dette sertifikatet har A-rating, og sikrer blant annet kommunikasjonen mellom nettstedet og besøkende slik at ingen skal kunne lese eller endre på informasjon som utveksles. I tillegg sikrer dette identitet til nettstedet. Servere driftes hos Uniweb der det gjøres nødvendige oppdateringer og sikkerhetstiltak.

11.  Statistikk

Alle besøk på ladanse.no etterlater elektroniske spor. Vi analyserer opplysninger, som blant annet aktivitet på våre nettsider, samt interaksjon med våre sider i sosiale medier, samt opplysninger om eventuelle kjøp i vår nettbutikk.

Opplysningene blir ikke brukt til å identifisere deg som person. la Danse bruker opplysningene til å lage statistikk som viser for eksempel hvilke sider som er mest lest, omsetning og populære produkter. Slik kan vi forbedre våre tjenester.

12. Sosiale Medier

ladanse.no inneholder funksjoner for sosiale medier, inkludert liker-knapp for Facebook. Slike funksjoner kan registrere IP-adressen din og hvilken side du åpner på nettstedet vårt, og de kan lagre informasjonskapsler for at funksjonene skal fungere som tiltenkt. Funksjoner for sosiale medier driftes enten av en tredjepart eller direkte på nettstedet vårt. Din bruk av slike funksjoner er underlagt personvernerklæringen til selskapet som leverer dem.

13.  Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i egne personopplysninger som behandles om deg. Du har også en rett til å kreve at personopplysninger om deg blir rettet dersom disse viser seg å være uriktige eller ufullstendige. Videre har du også en rett til å bli glemt, hvilket betyr at du kan kreve at personopplysninger om deg blir slettet. Med mindre det foreligger et særskilt lovgrunnlag for fortsatt behandling av personopplysningene vil disse bli slettet. Det er frivillig å gi fra seg personopplysninger, og et samtykke til behandling av personopplysninger kan alltid trekkes tilbake.

Et eksempel på et unntak av dette er kravet om oppbevaring av dokumentasjon på transaksjoner i 5 år jf. Bokføringsloven §13.

14. Lovvalg og verneting

Eventuelle tvister skal behandles i henhold til norsk lov med Oslo tingrett som verneting.

Kontaktinformasjon

la Danse

Rådhusgata 26, 0151 Oslo

0151 Oslo

Kontaktperson: Vibecke Bjerke

E-post: info@ladanse.no