Kontakt oss på:

Om boutique la Danse

Vår hyggelige butikk finner du i Rådhusgt. 26 – inngang Kongensgate 5, i Kvadraturen, hvor du får profesjonell veiledning og service når du skal kjøpe treningsutsyret ditt. Bloch, Capezio, Bunheads, Gaynor Minden, Rummos, Bleyer, Deha, Begona Cervera, Bosaddo og Intermezzo er ledende merker på verdensbasis. Disse leverandørene har vært med oss fra starten, og leverer treningstøy av høyeste kvalitet og siste mote. Vi kan også tilby deg andre merkevarer som ligger tett opptil disse når det gjelder kvalitet og design.

la Danse as er importør og leverandør av merkene: Capezio, Bloch, Intermezzo, Bunheads, Rummos og Gaynor Minden i Norge. Ta kontakt med oss om du ønsker å selge noen av disse merkene i din butikk. Vi hjelper også til med uniformsdrakter til din skole. Gå til «kontakt oss» siden og send oss en forespørsel.

Vi har solgt våre produkter på postoppkrav til hele landet, i like mange år som la Danse har eksistert. Det har vi gjort med gode resultater. Vår målsetting er at alle våre kunder over hele landet skal ha det samme utvalget, uavhengig av hvor du bor. Derfor kan du nå sende oss din bestilling på internett.
Du kan selvfølgelig nå oss pr. telefon, om du foretrekker det. Snakk med en av våre kyndige medarbeidere, og du vil oppleve å få den personlige servicen vi mener at du skal ha. Bestillingen du har sendt, vil du motta ved nærmeste postkontor noen dager senere.

Om du bare trenger råd og veiledning, eller andre mer spesialiserte varer gå til ‘kontakt oss-siden‘, og send oss en mail.

Her kan du lese våre kjøpsbetingelser.